Alates tänasest 04.01.2016 saab meie uuel kodulehel taotleda Lennuametilt lennuluba. 3-4 kuud väldanud tegemine ja nõupidamine Lennuametiga on jõudnud lõpusirgele. Kontrollitud õhuruumi märgitud aladega Eesti kaart oli aerovideod.ee soov teha juba pea aasta tagasi. See võimalus algselt puudus ja nüüd on selgesti kaardil võimalik näha, kuhu oma lennutamise alg punkti lisad. See teeb omakorda lennuloa taotlemise oluliselt lihtsamaks – ka Lennuametile.  Samuti saab meie lehe allosas jälgida maa magnetvälja, et GPS reziimis ohutult lennutada. Meie lennuloa arendus on samas alles aregnujärgus, paljud asjad on kaardilt veel puudu, mida oleme soovinud seal näha, aga kõik lisandub üsna pea ja sellest kirjutab siis juba lähemalt. Meie lennuluba saab oleme eeskätt ohutusreegleid järgiv ja lihtne kasutada – samuti on selle kasutamine tasuta igale kasutajale.

Head kasutamist ning turvalist lennutamist soovib
Aaerovideod.ee töökas tiim.

Lennuluba taotle siin: www.aerovideod.ee/lennuluba või www.drooniluba.ee
WWW: www.aerovideod.ee
E-post: lennuluba(at)aerovideod.ee
Tel: +372 68 78 770

250px logo